Čas
Ručičky kreslí kružnice,
sčítají dny a měsíce.
Hodiny a roky běží,
Slunce svítí a pak sněží.
Před nikým se neklaní,
tichem zní jen tikání.
Zastavit se nedá,
zub času vše hlodá.
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, E.T.Jane, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)