Můj epitaf
Anotace: Prostě a jednoduše epitaf. Snad mám ještě čas, ale kdyby náhodou. Člověk nikdy neví, kdy to přijde :o)
Osud se naplnil,
dohořela svíce.
Zavřela oči své,
již neprobudí se více.
Na rakev dopadla
růže bílá.
A v očích otázka,
jaká že byla?
Často se smála,
život ráda měla.
Pro své nejbližší
jen to dobré chtěla.
Též žal v sobě nosila
kvůli světu zlosti
a lidí krutých,
jež je pořád dosti.
Své touhy měnila
z myšlenek na věty.
Častokrát snívala,
tvořila své světy.
Teď leží tu bez dechu,
jak panenka hadrová.
Neboj se má milá,
on si tě zavolá.
Komentáře (0)