Žoldák z Legie zkázy
Jsem jen Žoldák z Legie zkázy
Láska, ten pojem, mi schází
Na rukou krev v očích nenávist
Již čtvrtý den, lásko, píšu ti dopis
Zažloutlý papír, špatné písmo
Píšu ti, že v mém srdci máš místo
V srdci, jenž jiný uloupil
Které vzal a v rukou rozdrtil.
Píši ti, že mám tě ráda
Že tě beru víc, než jako kamaráda
Plním řádky sladkými slovy
Pro mě nic nejsou bezpochyby
Jsem jen Žoldák z Legie zkázy
Něco v mém těle schází
Jsem násilník, monstrum a vrah
Teď víš, co jsem zač
Komentáře (0)