Samotná
Samotná a třesoucí se
sedím tu a čas mi plyne
pod rukama, nedaří se
proniknout… a zas mě mine
chybíš mi a miluju tě
prázdný fráze, jak když švihne
láhev vína dělá chutě
hlava váhá, ruka přihne
a tak tu jen stále sedím
tabák láká – ubal si mě
k vínu se tak dobře hodím
slabá vůle je mé břímě
nechci myslet, nechci chápat
bojím se, že si mě najde
a taky, že budu plakat
pořád v noci, někdy za dne
nakonec – a jaká škoda
najdeme se lehce, hravě
říkala jsem, to se poddá
snad nelžu svý vlastní hlavě.
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlčák z hor, Kapka, Agniezka
Komentáře (0)