Vnímame to obaja
ten opojný pocit
môcť byť raz tu
raz tam…
lietame si
spoločným priestorom
a medzník
tvorený hranicou
zostal hlboko pri zemi
v tomto máme krídla
slobodných vtákov…
viac ako tri roky
si mojím sprievodcom
slovenčinou
hoci patrím
na druhú stranu hranice
no prebieham
rovnako rada ako Ty…
ďakujem Peter