Odsouzen na dobu neurčitou...
Co tento letní den
dít se asi bude?
Zvuk houkaček
rozhlásí všude:
,,Lidi koukejte
dva se rádi mají.
Svůj vztah zpečetí
slib věrnosti si dají“.
Rady od zkušených
k uším mým plynou.
Naděje že platné budou
v cinkotu sklenic hynou.
Co rád jsem měl
bude prý kritizováno.
Co jsem rád dělal
zítra bude sledováno.
Dotaz pana starosty
probudí mne ze snění.
Kroužek v zlatě rytý
,,já“ za ,,my“ mění.
Do videa života
vkládám nový pásek.
Za svobodou dveře zavírám
slovem ze tří hlásek…
Komentáře (4)
Komentujících (4)