já tě najdu
i v moři svého prázdna
já chci hrát svou roli blázna
možná hlava má,i srdcem blázní
mlčí..nic nezachrání
na to lásko přijdu
než zapadnu do hlubin noci
co tiše prosí
slova rozechvělá
nesmělá
a svá
potom se probudila
než vykřiknu
já tě najdu.