Jen jednou..
Kdy byl ten zvlastni den,
tomu již dloluho přes rok bude,
kdy já žil ten krásný sen,
a cítil jsem tě uplně všude.
Bohužel já jinou mě,
a stále také mám.
Zbytečně písně lásky jsem ti pěl
však jít k tobě jít jsem se bál.
Hlava bolí,
srdce zmírá
po lásce mojí,
co srdce mé zžírá
Již rok tomu byl,
kdy jsem tě mohl navždy mít,
kalich lásky hořce jsem pil,
ale bál se tě políbít.
Navždy tě v sobě nosím,
a toužím zbytečne
a boha dlouho prosím,
aby dvojí život objevil...
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Maryje..., Agniezka
Komentáře (0)