Ponížena touhou svou...
chtěli ti navrhnout
laciný splín
místo krásného života
a Ty ? hloupoučká...
netušíc přijala
sedíš tiše v koutě
zhroucená, zdrcená
záplava žalu
svírá tvou hruď
bitvy jsi prohrála
marné vést válku
když nemůžeš dál
srdce v dlaních schováváš
prosíš o slitování
ponížená ozvěnou hlasitého smíchu...
Komentáře (3)
Komentujících (3)