Z nitra
Z nitra
Já smutný snílek v krutém světě
Toužím po lásce a po odvetě
Já smutný snílek
Takřka nevidomý
Ke zlým lidem
Jež hází pod nohy nám stromy
Já smutný snílek sleduji Tvé oči
A přitom se mi hlava točí
Já smutný snílek veškeré city tajím
A přitom se Tvé něžné lásky bojím
Já smutný snílek tiše trpím
Když Tvé nevěry Ti strpím
Já smutný snílek v krutém světě
Sním o lásce… a o odvetě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)