Kapánek ironie
Anotace: co vše se dá vytvořit ze zoufalství pod sprchou? Jenom ironie, nic víc.
Zvláštní je , jak život plyne,
chtělo by to kapánek ironie.
Špetku ironie s kouskem lásky
a ve tváři nám vzniknou vrásky.
Vrásky bolesti a možná smíchu
pro ně se užírej v hrozivém tichu.
V jednu chvíli jsi velmi veselá,
v té druhé připadáš si ztracená.
Před chvílí jsi se chtěla vdát,
s láskou osudu a životu se smát.
Nyní však realitu odmítáš,
oči protestně před vším zavíráš.
Dnes někteří lidé kvůli tobě smutní
a nebo se zlobí a jsou velmi vzteklí.
Něco jsi provedla a jiné řekla,
vzpomeň, slza po tvé tváři tekla.
Slza bolest velkou skryla,
bez slzy by se duše utrápila.
Trápení a bolesti se vyhýbej.
Jdeš vpřed, tak za sebe se nedívej.
Vše zpraví se, až přijde čas,
vše možná vrátí se – jednou zas.
Naději si v srdci s něhou uchovej
a správný postoj ke všemu si prosím zachovej.
Komentáře (2)
Komentujících (2)