Dávám ST.
miluju kytaru,
tu svoji,
i tu tvoji.
..když struny se rozezní,
v tom dřevěném těle,
s láskou,
- ne neuměle,
a já hladím pražce,
odolávám frašce,
a uhodím do těch kovových lan,
..ne, pohladím je jemně,
jako tváře mladých dam...:-)
02.12.2012 20:27:31 | Robin Marnolli