On neexistuje.
Stejně tak jako já.
Jsem pouhá schránka
Tělesná, co polyká
Každodenní hořkosti
Tohoto světa.
Opona padne a
Jediným divákem
Zůstává luna.
Uvnitř plna slz,
Jež v noci se vyplaví na povrch.
Vesele mi tleská,
Když uprostřed lesa,
Hlubokém jako já sama,
Plna splínu,
Do ruky beru hlínu
A pomalu se zakopávám.
Tam uvnitř.
Přestávám hledat,
Tu duši, která ke mně
Prý patří.
Ta svině, Samota,
mě má opět na talíři.