Konec
Konec
Sleduji Moto GP a náhle konec.
Jezdec nezvládá stroj a další jej sráží.
Helma se kutálí tělo na dráze bezvládně leží.
Do konce mu zbývá 45 minut.
Už se neprobere.
Mráz mi běhá po zádech vidím jeho rodinu, přátele, milenku.
Nemělo by se takto riskovat.
Přesto zase bude.
Máme to tam někde napsáno, co se stane či je to jen souhra
nešťastných okolností?
Sám nevím, čemu mám věřit.
Je mi do breku, ale brečet nebudu.
Dám mu k hrobu pomyslnou kytku, lehce se za něj
pomodlím
Až pojedu já stejně ji naložím.
Možná ji taky položím.
A bát se nebudu osude nebudu.
Ať stane se co má je odpověď má
Tu teď každý zná
Říkám si v duchu neboj se, neboj brečet
Neboj se žít
Neboj se jít
Vždyť i Tebe jednou si budou muset vzít
Přečteno 470x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Holis, modrá..., WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Judita
Komentáře (0)