Jo jo jo, mělo tam být pozměnil jsem, no. Jsem byl tak nedočkavej, že to napíšu, že jsem si nevšimnul :-)
12.07.2006 10:44:00 | smudlinek
Hele, šmudlo, máš tu anotaci nějak nedotvořenou...co to je...pozměnil se...?!
Jo, líp se mi to čte, ale jestli se ti víc líbí, když se ti tam v tom roští lidi plazej, tak si to tam dej...a kalhoty nestahuju ze zásady ;-)! Teda nikomu, koho neznám ;-))) Vlastně kecám... v práci jo...jenže co sem zase tahám práci, když mám dovču, že...no těpic!...to máš koment, co :-)))
12.07.2006 10:41:00 | no
Teda, to mě vážně moc těší. Většinou, co sem jsem vkládal dosud, byly básně z dřívějška, tyto jsou včerejší. Napsal jsem ještě dvě, tak ty až zítra :-)
12.07.2006 10:35:00 | smudlinek
Teda, to mě vážně moc těší. Většinou, co sem jsem vkládal dosud, byly básně z dřívějška, tyto jsou včerejší. Napsal jsem ještě dvě, tak ty až zítra :-)
12.07.2006 10:34:00 | smudlinek
v rámci demokracie si môžeš písať čo chceš a ako
chceš.My máme len svoj skromný názor,
A keď sa ho náhodou budeš držať budeš svetový!
Tak ako dnes
12.07.2006 10:21:00 | Luboško