Volnější
Anotace: Výklad je jen na Vás:)
Otloukáš práhy stříbřité.
Stále a dokola se jen bouříš.
Proti osudu a následkům,
činů přátel Tvých.
Do hlavy stoupá bedna vína.
Po velké pitce plameny dují.
Ne voda, ne hlína.
Čistý vzduch a kůže líná.
Ani jeden brvou nehne,
holubi mrhají životy své.
Končí v puse Těch druhých.
Bosých, holých, suchých děr.
Kola slouží oddaně.
Máš snad auru kolem?
prozři vodou temnou,
křísni mešcem, pěnou.
Komentáře (0)