Anotace: Nevyzpytatelná náhoda je jako v ručkách dítěte drobná sirka.
skučící vítr
rval duši stromům
burácející hrom
miloval se s bleskem
bičuje tě voda
v slzách noční oblohy
zabila cvrčka náhoda
plápolal oheň
na střeše baráku
pohlcující smrt
rudými jazyky svými
naposled pohladil
duši milující
tanecnice život není o chlastu ani o smrti
a vždycky se dá dělat cokoliv,zkusd něco napsat ráda si to přečtu...a to co jsem psala na fóru byla velmi naštvaná reakce, možná přehnaná...nepodceňuj se prosím