Sen
Přišel skřítek,
letmá pusa na čelo,
prý na kouzelnou noc.
Šlápla jsem na střípek,
vstoupila za zrcadlo,
zázračná moc.
Obrazy budoucnosti,
dlouhá chodba
a zlatý křížek.
Vstávám v pevné přítomnosti.
Zase jeden sen ze sta.
A v ruce svírám řetízek se zlatým křížkem.
Komentáře (0)