Barevné listy zdobí koruny stromu
a vítr pohrává si s mímy
vlasy
začíná podzim všichni budou spěchat domu
a nebudou si všímat té okolní krásy
Přiroda je jako zdatný umělec
všechno kolem dokonale zbarví
na tvářích ti naskočí roztomilí ruměnec
umí správně použít ty nádherné barvy