tvá usta bud říkají pravdu a
nebo věčně lžou
mám pocit,jako bych sama zmatená bludila tmou
říkáš jak mě miluješ a jak jsem krásná
mé srdce při pohledu na tebe
když se bavíš s jinou , žárlivostí praská
Tvrdíš že snesl by jsi mi i modré z nebe
já ho ale nechci,já chci jenom tebe
nemám chut koukat se jak s jinou flirtuješ
vždy když jsi z novu sní
a pak poslouchat,že jenom mě miluješ
Proč mě tak strašně trápíš?