Anotace: ...aj pre Jarku,keďže rým sa jej nepáči, i když básní mlýn,se stále otáčí...
krásná báseň, je v ní skrytá moudrost autorova a citlivost a už se necpe do slaboduchých veršíkoch a neváže svoji volnou výpověď do snopou prázdnej slamy, tleskám...
14.07.2006 21:15:00 | Jarky
...je umění se vědomě a plnohodnotně nadechnout... :o)
(Lobsang mi dal taky strašně moc... ;o))
13.07.2006 15:17:00 | Cecilka