Anotace: ..Ale to ví každý ze své zkušenosti..;o)
Děkuju...:o)
Chybky? No jo.. nikdo neni dokonalej..0:o) (Už jdu na to;o))
13.07.2006 22:13:00 | KuříNožička
Pěkný na tvůj věk, moc se mi to líbí... malinko si ještě oprav šotkovy chyby, kdy ti prohodil některá písmenka za nesprávná a bude to špica... :-)
12.07.2006 21:35:00 | Buližník
Velice známý stav! A když už něco vznikne,většinou je to něco jiného,než jaký byl prvotní záměr:-( Takhle hezky bych to nenapsala!
12.07.2006 18:30:00 | Solitaire