n
jsem chudák a asi i zustanu
nebudu o sobě přemyšlet
ani když do zrcedla pohlednu
kdybys za mnou stala a ja tě neviděl
jsem pochopen to poctoupit
s oči do očí radší se odmlčet
jsem smutný a ty to nevidííš
není to láska
ty i já to pochopíš
jeto smutek,smutek
který jeden s nás musel jednou vidět
to že jsem to já není pohnutek
ale jistá pravda
uděláme s tím něco
uděláme proto neco
ať je to jedna nebo sto
budu se snažit
a vím že se snažíš taky
nepřestanu o tobě snít
jako jsi mi řekla i ty
sluníčko veselé
Komentáře (0)