Anotace: -
pozdě usínat a vstávat za tmy
stejně pak nemít ani na boty
a pocit víc než špatný.
Místo svých problémů řešit cizí
nad něčím muset stále přemýšlet
A kdo pomůže když máme krizi?
Když se nám hroutí celý svět?
Kdo může říct, že má dost přátel?
Má štěstí, kdo má aspoň jednoho
který si ho v té změti našel
a nebál se spadnout do toho.
A kdo z vás je vážně šťastný?
Vážně, ne jen naoko..
Čí duše toho tolik vlastní,
že nikdy nespadne moc hluboko?
Kdo z Vás nikdy někdy nechtěl změnu
a kolik vás mělo odvahu...
...a já se furt za něčím ženu a nemám nic..
ani za snahu...