ta deka byla oranžová
a slunce zapadalo
.
v mých nablýskaných očích
ve tvých úsměvech
v tom co kdysi
.
.co možná zítra.
.
mezírka v žaluziích jen
pro jedno oko
sklíčená bazalka v kuchyni
.
-v PoHádkách se poznáváš sám-
.
já naberu do plic
deštivý prach
olíznu rty
a zase ti odpustím
.
.cokoli špatného nás potká
ten večer vymaže.