Smolařka
Jak zlámaná grešle
cítím se sešle.
Vržou mi klouby
a v kapsách
Mám houby.
Jak zapadat do davu?
Když…
sypou se rychle
pohromy na hlavu!
Záda se zasekly,
hlava jak sopka...
V bance mi odsekly,
a drahá je hrobka!
…
Nezbývá než žít :O)