Nibiru
Ach, čo sa nalietam
bolia ma krídla
závidím raketám
rev trysiek, z hrdla
hlásočka nevydám
túžby počujú
že chcem ísť sem i tam
kam sny kočujú
trebárs na Nibiru
s ňou sa raz vrátim
hráme na šípky hru
zrak neodvrátim
od terča modrého
z prvého hodu
trafila bull, striehol
som na náhodu
zamieril torpédo
s ťažiskom vpredu
lízol terč škaredo
okrajom, bledú
tvár Luny zazrel som
očervenela
napuchla excesom
pomimo cieľa
Merkúr ma preklína
pre ďalší kráter
šípkou mejdin Čína
"Ružový panter"
zasiahol som obal
vesmíru - praskol
balón zdnu rozďobal
utrpel fiasko
nakoniec prehrávam
každý leg, - mínus
play-off ma vráti k vám
na Orbis pictus
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, labuť
Komentáře (0)