Hřbitovy rozkvetly vděčností potomků
a tichým šepotem, že chybí nám,
ta slova , ta láska, pár něžných dotyků,
které už patří jen vzpomínkám.
Odešli od nás do míst neznámých
ze kterých se nikdo nevrací zpět,
pošleme něco slůvek děkovných
přes plamínek svíčky v jiný svět.
Vyberem společnou hřejivou chvíli,
ta nám osuší slzičku v oku,
bylo to hezké, že spolu jsme žili,
snad cestu naleznou ta slova díků.