Rodící se...
Pomalu přichází, křehká a omamná
Rozfouká stesk
Upřímností přilne mi na řasy
Rozbuší srdce v tepu splašeném
Vytříbená
Bez přetvářky se dívá a vidí
Obyčejná-dokonalá
Ještě úplně malinká
Plamínek svíčky na konci cesty
Naděje v dálce
Naděje !
Pomalu přichází, usmívá se
Objímá
Hřeje mě v pase
Hledí z hora, ale nepovyšuje se
Vymodlená
Vybrečená
Vyřvaná do ticha nocí v křeči
Snad konečně přichází
Nepřehnaná
Ještě opatrná
Komentáře (0)