Plácání do tmy
Možná naivita, možná cynismus,
Zkus…
….hádat.
Hádanky já ráda a co ty?
City mezi lidskými vztahy ploty.
Přej si, doufej, věř,
Jsi král, pak najednou zvěř.
Napomínej myšlenky ke klidu,
Zviditelni se, ty nepodstatný, v houfu lidu.
Miluj, pokud na to máš,
Mluv, jestli pravidla znáš.
Sfoukni svíčku, jdi spát
A doufej, že tě má někdo rád.
Komentáře (0)