Vystihlas vskutku dokonale
tu její cinkavou estrádu...
i když se někdy tváří znale,
v lesku bohatství pomálu...
07.09.2006 08:35:00 | Cecilka
hele, holka já nejsem básník a nikdy nebudu...já víc maluju..když to jde..ale líbí se mi tu,můžu si sem vypísmenkovat náladu, duši..ta první tanečnice nebyla o Tobě..ráda si tu čtu a strašně fandím všem těm citlivým dušičkám,které sem přispívají-a nemyslím, že by každému pomohlo někdy příliž kruté hodnocení.. jsem tu krátce nevím co máte mezi sebou,ale nějak mi to nesedí..
26.07.2006 16:51:00 | isisleo