Nadbytek nedostatků...
Hladové oči
Hladové uši
Žíznivé rety
Duše bez potravy
Kůže nenasytná
Nechutné zprávy
Hej číšníku!
Nabízím pane
Paletu pestrou
Zlatavou stráň
Pro labužníkův zrak
Sonátu podzimní
S ořechovou sekcí
Jablečný sbor
I závin listový
Vinutý vánkem
Šlehnutý větrem
Árii meluzíny
Za komínem
Zde hlavním chodem
Co nasytí duši
Láska Tvé ženy
Přátelé milí
Žíznivé rety
Polibek svlaží
Kůže pak ocení
Pohlazení
Nasycen poděl se
O svoje štěstí
Humor tvé žití
Okoření…
Přečteno 416x
Tipy 14
Poslední tipující: Ružka, modrá..., Kars, Mario de Janiero, Mbonita, zenge, Agniezka, drsnosrstej kokršpaněl, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)