otisk mých rtů
na skleničce tvého piva
má vůně ulpělá na tvé košili
přesně takhle, mě to učili
zamotám ti hlavu
do pavučinek mých úsměvů
však žádné místo nezbude tu pro něhu
kradmé úsměvy na jednu stranu
záhadné pohledy na stranu druhou
pojď! budu tvou prvou
zamotal ses do sítí
očích mých ledových
jako rajská hudba
zní ti můj smích
když klapou mé podpatky
od tebe pryč
ptáš se sebe, zda mě ještě uvidíš
ne, chlapče, budu pryč
zítra zas, v jiném baru
zamotám hlavu
jiným, to si piš...