Život utíká....
Uviděl jsem život,
jak mizí v škvírách na zemi,
pomalu a nenávratně,
jak vtéká do kanálů,
jen za povzdešku zmizel
a zanechal ve snu díru,
temně černou a rudou,
jenž zůstala na těle,
ta jediná zůstala v mysli,
nic víc, nic míň.
Komentáře (0)