Hledíš do nebe…a tvý oči chytají tu barvu…
pohlédni na mně a já se v tobě ztratím…
Zavři oči…
a uvolni sevření…
počkám ve stínu… na druhé straně dveří…
Ruce ovinuté kolem krku, svírají modré větve stuh, tiše uniká život…
… na dně oceánu… světlo probleskuje…
bílé pavučinky…
… z černého nebe snášejí se k zemi…
…tisíce klapek z klavíru… tančím v jejich rytmu…
černá bílá… černá bílá…
Maškaráda… skryj svou tvář…
…Fialky… noční potulky ozářeným městem…
kamenné tváře se dívají… kašna vědomí…
…Písek unáší vítr…
černé lístky rozeseté po pláži…
tvář z mořské pěny ze sna se vznáší…
řekni, nač myslíš…