Anotace: Tuhle básničku může pochopit jen ten,kdo si něco takovýho zažil nebo zažívá..
dolfik:jej sorry,ja jsem si to blbe precetla..myslela sem ze se do toho taky dostanu,a ne z toho...tvuj kluk taky dela neco takovyho?
14.07.2006 12:24:00 | nikolka.palousek
Tak tento pocit naprosto znam.. Jakoby jsi mi mluvila z duse! Ale casem se z toho taky dostanes.. neboj!!!
13.07.2006 18:25:00 | dolfik131313
Tak tento pocit naprosto znam.. Jakoby jsi mi mluvila z duse! Ale casem se z toho taky dostanes.. neboj!!!
13.07.2006 18:25:00 | dolfik131313