Netoulej se!
PROBOHA...
Co můžu dělat?
Osamocena v cizím městě?
Lapena v sítí osminohých ?
Pohlcena světlem lamp?
Drcená tíhou ticha?
Tak co?
Otočím se dokolečka a člověče pustím si muziku...
Ale co to?
Proč mi vítr ťuká na okno?
Kradl se někdo stínem či jsou to jen bludy?
Zakryješ mě tenkým centimetrem pochopení?
Obestoupí mě mrazení v zádech?
Obelstí mě vlastní žert?
No krucinal...lehni si na záda a už si nestěžuj!
Dřímota padá, i když spát se mi nechce.
Proráží si cestu zástupem tmy.
Tíží mi to záda, i když jen lehce.
Kouskem skla ničí mé sny.
Nejde to, já skončit nemůžu!
Komentáře (0)