Schovej mě bolesti masko...
Anotace: Lidé povětšinou nejsou tací jací se zdají, smích, pláč, slzy, odvaha, vše je jen maskou citlivé duše nebo zrádných úmyslů.
rukou hladila
sálavý plamen
nevědouce...
opomíjela bolest
mazlila se s hadem
polibky zubů
nevědouce...
opomíjela bolest
na zemi zkroucená
koluje jed v krvi
spálená kůže
nevědouce...
prozradila bolest
Komentáře (0)