Ta Tvá krutost
probíjí mě až do mokru
až na kost
jsi složená ze vzorků
... - zla a nenávisti
červem prolezlá
Možná že ze závisti
nádherná a zlá
Každý Tvůj dotek
musím si zasloužit
Tisíc Tvých fotek
kdy zkusíš zatoužit?
Neznáš ten cit
bezesrdce bestie
Proč mě musíš bít?
Láska Tvoje nežije...
...nežije...
Slyšíš, Anastázie?