Nuda
Nuda mě užírá, proto se po čase dlouhém vracím
Možná že jste zapomněli, já málem taky
Celé přeorané to tu bylo rozhodl jsem se tedy pokračovat a překonat to.
Kdo si na mé povídkové moře vzpomene nechť pomoci mi může
stačí malá opora z komentářů podpěra,
motivace chybí mi, proto čekám na dýni,
Haloween mě možná inspiraci dodá a já už nebudu ta nudná potvora.
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Rezkaaa
Komentáře (0)