Sto neuvěřitelných dnů
Sto neuvěřitelných dnů,
kde až slunce kluše
s deštěm a duhou,
sto dní s Tebou
bok po boku
s očima vpitýma
do hlubin toků,
to jedině ty…
jsi tou mou druhou
půlkou duše…
Sto neuvěřitelných dnů
v zákoutích těl
v nezničitelném objetí,
sto dnů jako náplast,
když ještě svět
nám samotou zel
po dlouhá staletí,
sto dní úniků
od starostí pryč,
s láskou v dlaních,
v poutech uzamčených,
ještěže k nim neexistuje
žádný klíč…
Sto neuvěřitelných dnů
a desítky společných nocí,
kdy slyším osudovo volání,
ať objímám Tě v bocích
a chráním Tvé stezky
nepěkných snů,
sto dní, kdy můžem´ se tak smát
a myšlenky posílat si na pomoc,
každá ta chvíle je krásná,
kdo by tomu tenkrát věřil,
při našem prvním
nejistém setkání,
jak jen se to mohlo stát,
že jsme takhle zčistajasna
šťastní…
a tak moc…
Sto neuvěřitelných dnů
báječných přivítání,
v nichž ční ty břehy
Tvých jemných rtů,
bez přestání,
sto dnů v cestách do pohádky,
pro poklady něhy,
doteky vracející se
tam a zpátky,
jako dech,
co míjí Zem a nebe,
sto dní jsme spolu
strávili v tlukotech,
poslouchej…
Bije
jen pro Tebe…
Přečteno 251x
Tipy 14
Poslední tipující: Robin Marnolli, hatlapatla, Antares, CULIKATÁ, modrá..., Makula, Mbonita, JohnyD., labuť, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)