Anotace: -
u zdi lepkavé samice
na hraně
mužské ješitnosti
do nocí
peněz
krabice plná překvapení
uzel
škatule prázdná
s panenkou
na hraní
foto
hrany zdí v kotrmelcích
lepkavé náručí
kořeny bez vazby
ruce nad hladinou
okolí
bez zájmu o kruhy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?