Volání o pomoc
Sedím a do tmy křičím,
připadám si ničím.
Proč jen pocit mám takový,
kdy nechci tu bolest už cítit…
Chci z okna skákat,
aspoň nemusela bych už plakat.
Pocit…ten pocit, který svírá
a ve mně se uzavírá.
Jsem sama a nikdo neslyší můj hlas.
A ten tíživý pocit vrací se zas a zas.
Vlastně se vrací den co den, noc co noc,
a mé srdce pláče…chci toho tak moc?
Pochopení a pocit, že jsem pro tebe jediná…
Miluji Tě, ale ta tvoje chyba nevinná….
Věř, ona postačí k tomu,
Že skočím z okna mého domu!
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)