POHÁDKOVÝ SMRK
Pod malým smrčkem
děvčátko si hrálo,
stavělo domky broučkům a vílám.
V jeho klidném stínu,
rádo usínalo,
stromek jí ve větru svou píseň zpíval.
Po cestách života,
z děvčátka už mámou,
vrátila se zpět
ze všech světa směrů.
A statný smrk
ji vítá písní známou,
jeho pohádkový svět
objímá její dceru.
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: poeta, E.T.Jane, Iwushak...
Komentáře (0)