Volné utrpení
Slza za slzou líce skrápí
Duši zahalil černý šat
Příliš mnoho bolu
Na jedno jediné srdce
Naplněno prázdnotou
Srdce stále tepe-nerado
Tam, kde dřív byla láska
Teď jen kostka ledu jest
Vzpomínky plynou
Jedna za druhou
Kdyby snad jen
Vrátit šel by čas
Místo toho čerň
Na každém kroku
Je nám doprovodem
A cechem zároveň
Rána
Časem se zahojí
Jizvy
Ty však zůstanou