Ironický osud
Osud je ironický mecenáš,
hraje si s námi zvesela,
dává lásku, kde ji nečekáš
a tam, kde by být neměla.
Dává i štěstí v neštěstí,
není to žádný lakomec,
dává nám ochutnat neřestí,
a zase je vezme, nakonec.
Dává i bere, celičký čas,
chystá nám různá překvapení,
dává nám štěstí a vezme ho zas,
život snad ale o tomhle není.
Dává a bere a já čekám stále,
musím mít nervy železné,
čekám a užívám radosti malé,
než jednou dá a nevezme...
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Stoneman
Komentáře (0)