Síla
Nicota…
Zrnko prachu setřené
novodobým mikrovláknem.
Nevěrné…
Zdají se být srdce,
kterým podala bych
ruku do ohně!
Nevnímám žár,
Ale studí mne
STUD…
Za svojí víru,
že snad mám dar
dávat víc…
(Já pouhé nic)
Něž jen pohodlně
moderně žít
bez závazku…
Chci!
Po boku být
Příteli
ač je mu zle…
Přátelství není dvojí…
Jsem tak malá,
velké touhy mě
DRTÍ.
Jen věřit třeba v tebe…
Stačí!
Jsem hrdá
Že jsem se
NATOLIK
málo bála
dát se všanc
I pro ty
co se bojí
spálit palec…