šedé pahorky hladily chodidla.
Mysl kývá k tanci
a smysl si pohrává s mlýny.
Udeří blesk svoji silou,
pak pobledlé tváře vzkvetou.
Jeho síla má slabost,
když uvidí naštíplý meč.
Klestí, pahorky
mysl, smysl
blesk, tváře
síla, meč
... Krkavé oči hledí vpřed