Zázraky budoucnosti
Rozpálený slunce miluje se s mraky,
jen blázni čekaj na zázraky.
Nic není jako dřív, vše se mění,
nic netušící hlupáci tomu se smějí.
Na kytáru zahraj, ať naladíme duši,
Právě to, je co nám nejvíce sluší.
Z nebe padají rozsudky chvil.
Jak, že se ten song zpívá?
Mám už v nohách1000 mil?
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Adrilus
Komentáře (0)