Úterní partie krásných dragounů
ještě pořád jezdím
nejraději sama
z konečné na konečnou
a třikrát zpět
na okna maluju půlnoční mrazíky
i Marfušky
a pletené punčochy slečny Nastěnky
snad se mi pokoušíš něco vysvětlit
možná tě poslouchám//
raději bych si dala pusu
nějakou jahodovou
s pudingem
.
ale
dávám ti nohu přes nohu
a tebe mrazí
.
řekněme, že si za to můžeš sám
.
v partii krásných dragounů
sedíme vedle sebe
každý sám
a nikdo se neptá
.
jsou rána
co se zacelí
a rány
které ne.
Přečteno 273x
Tipy 15
Poslední tipující: qpal, jvacl, teď už nikdo, CULIKATÁ, Kapka, Jana M., Lucijena, carodejka
Komentáře (0)